ŞANLIURFA / SURUÇ - Namık Kemal Ortaokulu

Kas

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Mehmet Han Özdemir Bey  okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.Okulumuzun yeni eğitim ve öğretim yılının ilk aylarında olmasına rağmen göstermiş olduğu egitsel ve sportif başarilardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Boyle güzel bir okul ikliminden dolayı okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kas

NAMIK KEMAL VELİLERİ İLE OKUYOR PROJESİNDE BİZLERE DESTEK OLAN BAŞTA SAYGIDEĞER VELİLERİMİZ OLMAK ÜZERE NAMIK KEMAL İDARESİNE VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

İYİ Kİ VARSINIZ

Kas

Kitap okuma konusuda farkındalık oluşturmak için bu aksam tüm velilerimizle birlikte kitap okuyoruz

Kas

Türkiye Geneli deneme sınavında derece yapan öğrencilerimize ödül töreni düzenledik.Ogrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Ilçemizin genelinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı temalı özgün şiir yazma yarışmasında öğrencimiz 7G sınıfında Şehriban Aksoy ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Kas

Daha yeşil bir dünya için öğretmenlerimizle birlikte fidanlarımızı diktik.

Ekm

Geleneksel Namık Kemal futbol turnuvasında şampiyon olan sınıflar kupalarına kavuştu. Şampiyon olan 8-B , 7-D , 6-G sınıf öğretmenleri ve ogrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri rakipleri Şakir Şimşek Ortaokulu öğretmenlerini 2-0 yenerek büyük bir galibiyet aldı.Öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yıl Dönümü Büyük bir coşku ile kutlandı.

#CUMHURIYETINCOCUKLARINAMIKKEMAL

Ekm

Uzak mahallerde oturan öğrencilerimizin ulaşım problemi başta Suruç Belediyesi olmak üzere İlçe Millî Egitim Müdürü ve Okul Müdürümüzün girisimleriyle çözülmüştür.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Seher Sezer, Müdür Yardımcımız Fikriye Tilkici'nin doğum gününü supriz bir şekilde kutladı ve böylesine güzel bir ekiple çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Müdürmüze çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizin evdeki çalışma ortamlarını daha yakından görmek ve velilerimizle lgs sürecinde işbirliği yapmak amacıyla veli ziyaretlerimize  devam ediyoruz.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz

Ekm

DENEME MARATONUMUZA DURMADAN DEVAM EDIYORUZ.TÜM KADEMELERDE DENEME SINAVIMIZI GERÇEKLEŞTIRDIK.DESTEKLERINDEN DOLAYI İDAREMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenlerimiz tarafından 5.sınıf öğrencilerimize yönelik okula uyum sağlayabilmeleri için Oryantasyon Eğitimi verildi.

Ekm

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN YAPILAN LGS DENEME SINAVIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.