ŞANLIURFA / SURUÇ - Namık Kemal Ortaokulu

Mrt

DENEME MARATONUMUZA DURMADAN DEVAM EDIYORUZ.TÜM KADEMELERDE DENEME SINAVIMIZI GERÇEKLEŞTIRDIK.DESTEKLERINDEN DOLAYI İDAREMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Sn valimizin koordine ettigi tüm il genelinde yapilan BIGEP(Başarıyı izleme ve Geliştirme projesi)kapsamında 3.deneme sınavımızı yaptık.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYI ÇALIŞMALARINI YAPAN TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ UĞUR KAHRAMAN VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA İL GENELİNDE YAPILAN DENEME SINAVINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN İBRAHİM GÜNEŞ BEYFENDİ TARAFAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Bahar BOZKURT GÖKKAYA’nın kurucusu olduğu “English on Board” e-Twinning projemiz başlamıştır. Proje, Türkiye’den 4, Gürcistan’dan 1, Sırbistan’dan 1, Kuzey Makedonya’dan 1 öğretmenle ve onlarca öğrenciyle birlikte yürütülecektir.

Ock

Türkiye  genelinde yapılan deneme sınavında derece yaparak öğrencilerimiz Şevval Ötkün, Mira Alara Kaya ve Polen İkra Erdilol okulumuzu gururlandırdı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder ve  başarılarının devamını dileriz.

Ara

Namık Kemal Ortaokulu ailesi olarak öğrencilerimizde olumlu davranışları pekiştirmek amacıyla aylık puanlamada okulumuzun örnek sınıfları 5-C 6-B 7 -B olmuşlardır.Ögrencilerimize  ödül olarak sinema etkinliği gerçekleştirdik.Emegi gecen okul idaremizi ve öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

SADECE EGITIMDE DEGIL SOSYAL ETKINLIKLERDE DE 1. NAMIK KEMAL

Ara

Okulumuzda devam eden destekleme ve yetiştirme kurslarına öğrencilerimiz yoğun katılımla devam ediyor.Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

#Basarı Tesadüf Değildir

Ara

Başta Gazi  Mustafa Kemal Atatürk olmak  üzere vatanımız için mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

#Sarıkamış

Ara

Sayın Valimiz Salih AYHAN Beyfendi başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz velilerimiz öğrencilerimizle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

# Namık Kemal Okuyor Şanlıurfa Gelişiyor

Ara

Namık Kemal ailesi olarak öğrencilerimize bilinçli tüketici olma ve yerli  ürünlerimizi tanımları için hep birlikte etkinlikler yaptık.

# Milli Ürün Milli Bilinç Milli Eğitim

Ara

English teacher Fikriye Tilkici makes the subjects fun for students. Her alanda farkını ortaya koyan Namık Kemal Ortaokulu nda dersler büyük bir coşku ile işleniyor.Hem eğlendiren hem de öğreten öğretmenimiz Fikriye Tilkici ye teşekkür ediyoruz.

Başarı Asla Tesadüf Değildir.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Mine Uluçeşme eşliğinde, 'SOKAK HAYVANLARINI KORUYALIM' adlı proje ile öğrencilerimiz oturdukları mahallelere minik arkadaşlarımız için mama ve su kapları bıraktılar. Her şey sevmekle başlar

Kas

Kas

Okulumuz gönüllü öğretmenleri  tarafından ders saatleri dışında öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için etüt çalışmalarına başlandı.Etüt faaliyetlerini ziyaret eden okul müdürümüz  Seher SEZER öğrencilerinden  yoğun teşekkür aldı.Ayrıca müdürümüz öğretmenlerimizi bu gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür etti.