ŞANLIURFA / SURUÇ - Namık Kemal Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu

YENİŞEHİR MAH. SAZLI KÜME EVLER KÜME EVLERİ NO: 46 SURUÇ / ŞANLIURFA
Vizyon
Türk Milli Egitiminin amaçlari dogrultusunda; · Vatanina, milletine, bayragina, milli ve manevi degerlerine bagli, ailesine ve Türk Milleti´ne yararli nesiller, · Çagdas, · Bilim ve teknolojinin farkinda olan, yeniliklere açik, · Ögrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, · Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, · Degerlerini yasayan ve yasatan, · Hosgörü sahibi, · Olaylara genis bir açidan bakabilen, · Özgüveni gelismis, sosyal ve kültürel faaliyetlere katilimci, · Demokratik ve laik bireyler yetistirmektir
Misyon
Ögrencilerimizi Atatürk Ilke ve Inkilâplarina bagli, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel degerlerini benimseyen, koruyan ve gelistiren; · Ailesini, vatanini, milletini seven ve daima yüceltmeye çalisan; · Insan haklarina saygili, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karsi görev ve sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis yurttaslar yetistirmek, · Kazanimlari gerçek hayatla iliskilendirerek, ögrenciyi arastirmaya ve ögrenmeye sevk etmek, · Bireysel nitelikleri dikkate alarak ögrenimlerini; bilgili, becerili, özgüvenli olmalarini, çevresiyle iyi ve olumlu iletisim kuracak davranislari, kazanmalarini, olaylara çok yönlü ve tarafsiz bakabilmelerini, çagin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazanmalarini, gelisen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yani sira isbirligi ve ekip çalismalarina yatkin bireyler olmalarini saglamaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
07:20-12:35 SABAH GRUBU TEKLİ SİSTEM
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuzun yenileme çalışmaları olduğu için yıkım kararı çıkmış ve bu nedenle ilçemiz Müslüm Doğan Ortaokuluna taşınmıştır.
Öğrencilerimiz için belediye karşısından servis imkanı bulunmaktadır.
Yenişiehir mah.Cebeci sok. No1 Suruç/Şanlıurfa
Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.